Europejskie Zgromadzenie Młodzieży i Studentów - Chyliński, Henryk (1936- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004).; Europejskie Zgromadzenie Młodzieży i Studentów (1976 ; Warszawa). (Warszawa : KAW, 1976)
Plakat upamiętniający wydarzenie. Na druku niebieski gołąb.
Keywords: Druki ulotne -- 1945-1990.