[Afisz. Incipit:] "Wesele" tak jak było grane w Teatrze Krakowskim w roku 1901 - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). ([Kraków] : [wydawca nieznany], 1973)
Sztrajfa informująca o wznowieniu przedstawienia w 1973 r.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.