[Afisz. Incipit] W dniu 14 grudnia 1947 roku ... odbędzie się zebranie sprawozdawcze z obrad I-go Zjazdu ZWM dla młodzieży uczącej się ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu w sali Stoczni nr 1.