[Afisz. Incipit] J. Strauss Zemsta nietoperza. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1975)
Sztrajfa informująca o spektaklu w 1975 r. w Państwowej Operze i Filharmonii Bałtyckiej.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.