Ogólnopolski turniej wiedzy o sztuce / Bukowski R. - Bukowski, R. (grafika) ([wydawca nieznany], 1979)
Plakat turnieju wiedzy o sztuce. Na druku: trzy kolorowe koła. Nazwisko autora u dołu prawej krawędzi.