[Afisz. Incipit] Odezwa! Przed siedmiu laty, w dniu 1 września 1939 roku ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz nawołujący do wzięcia udziału w uroczystościach z okazji 7 rocznicy wybuchu II wojny światowej w dniu 31.08.1946 r.