Exlibris T. Lêšnera [Nił Chasewicz]. - Hasevič, Nìl (1905-1952) (1939)
Przedstawia rycerza na koniu na skraju lasu, z włócznią w jednej ręce i tarczą w drugiej. U góry napis: exlibris, u dołu: T. Lêšnera.