Korczakowskie źródła praw dziecka : prawo naturalne, prawo natury, prawidła życia / Barbara Smolińska-Theiss. - Smolińska-Theiss, Barbara (1949- ).
Zakres i treść: w stronę prawa naturalnego, w poszukiwaniu praw natury dziecka, korczakowskie prawidła życia.