Karl Graf von Krockow N.W. - N. W. (grafik) (Verlag J. J. Weber], 1866)
Przedstawia portret Karla Grafa von Krockow, przedstawiciela pomorskiego rodu z Krokowej. Ukazany został w ujęciu do kolan, zwrócony 3/4 w prawo. W rękach trzyma strzelbę, podczas gdy pistolet wsunął za pas.