[Joost van der Vondel]. - Bary, Hendrik (ok. 1640-1707) (1682)
Przedstawia portret Joosta van den Vondel popiersie 3/4 w prawo, głowa na wprost, w owalnej ramie wspartej o podium, na którym czterowiersz.