Zagrożenia rozwoju w okresie średniego dzieciństwa - Grzeszkiewicz, Bożena (2008)
Zakres i treść : 1. Dzieciństwo w biedzie 2. Dzieciństwo w kontekście dostatku 3. Podsumowanie.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 147.