Ex Libris B. Monda / Alfred Birkenmayer. - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977) (1929)
W prostokątnej ramce twarz z profilu, u dołu napis: Ex Libris B. Monda. Nazwisko artysty i data rytowane pod wyobrażeniem.