Jeździec - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Sopot], 1960)
Przedstawia sylwetkę człowieka na koniu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.