Lektura Biblii i doświadczenie zbawienia w lectio divina / Stanisław Haręzga. - Haręzga, Stanisław (1949- ).
1. Biblia - zbawczym słowem Boga. 2. Odkrycie i przyjęcie zbawczego słowa. 3. Modlitwa i posłuszeństwo słowu życia.