Ex Biblioth. Io. Henr. Burckhard M. D. G. Scotin major. - Scotin, Gérard (1643-1715) (1715)
Przedstawia otoczoną obfitymi labrami trzypolową tarczę herbową, na której umieszczono gałązkę z trzema listkami, w klejnocie dwa rogi, z których wystają listki, trzeci listek umieszczony pośrodku. Pod herbem na banderoli napis: Ex Biblioth. Io. Henr. Burckhard M. D. Pod ramką wyryty napis: G. Scotin major. Sculps Lutetiæ Paris. 1715.