Elbląg, I sekretarz KW Połowniak / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia I sekretarza Komitetu Wojewódzkiego Antoniego Połowniaka porządkującego teren zielony w Elblągu w czynie społecznym, 15 maja 1977 r.