[Afisz. Incipit:] W sali ... dnia ... o g. ... tylko jeden występ Artyści Operetki Warszawskiej prezentują wieczór fragmentów operetkowych i humoru p.t. Czar operetki ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu, w którym udział wzięli: Xenia Grey, Felicja Daniszewska, Jerzy Golfert, Feliks Szczepański.