[Ex Libris Tadeusza Brzozowskiego] J. Gielniak. - Gielniak, Józef (1932-1972) (1964)
Przedstawia układ linii falistych, tworzących fantazyjne kwiaty. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut., technika graf. i data. U dołu arkusza ołówkiem napis: E. L. Tade' Brzozowski.