[Ex Libris Tadeusza Brzozowskiego] - Gielniak, Józef (1932-1972).; Brzozowski, Tadeusz (1918-1987). ([S. l.], 1964)
Przedstawia układ linii falistych, tworzących fantazyjne kwiaty. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut., technika graf. i data. U dołu arkusza ołówkiem napis: E. L. Tade' Brzozowski.
U dołu arkusza ołówkiem napis: E. L. Tade' Brzozowski.