Studnia Neptuna - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia Fontannę Neptuna w Gdańsku, 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fontanny -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk