Czas kolisty, czas strzelisty : uwagi na temat nowotestamentalnego rozumienia czasu / Antoni Paciorek. - Paciorek, Antoni (1945- ).
1. Nowotestamentalna terminologia. 2. Czas kolisty, czas strzelisty. 3. Strzelista linia czasu linią Chrystusa.