[Afisz. Incipit] Zawiadomienie o przyjmowaniu kandydatów na Roczny, Dwuletni Kurs Gimnazjalny przygotowawczy do zawodu nauczycielskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o bezpłatnych kursach w Państwowym Liceum Pedagogicznym w Tczewie w roku szkolnym 1947/48.