Czas i czasy miłosierdzia / Roman Forycki. - Forycki, Roman (1936-2011)
1. Dni, godziny i lata miłosierdzia. - dni miłosierdzia. - godziny miłosierdzia. - lata miłosierdzia. 2. Inne czasokresy i momenty miłosierdzia. - czasy współczesne. - czas miłosierdzia jest teraz.