Czas i czasy miłosierdzia - Forycki, Roman (1936-2011) (2003)
1. Dni, godziny i lata miłosierdzia. - dni miłosierdzia. - godziny miłosierdzia. - lata miłosierdzia. 2. Inne czasokresy i momenty miłosierdzia. - czasy współczesne. - czas miłosierdzia jest teraz.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Miłosierdzie Boże; Artykuł z pracy zbiorowej