[Ulotka. Incipit] Bekenntnis-Kundgebung in der Sporthalle (Hindenburgallee) am Montag, 26. November 1934, 20 Uhr. ([wydawca nieznany], 1934)
Ulotka informjuąca o spotkaniu i wykładzie wspólnoty ewangelickiej Der Bruderrat der evgl. Bekenntnisgemeinschaft in der Freien Stadt Danzig.