[Ulotka. Incipit] Bekenntnis-Kundgebung in der Sporthalle (Hindenburgallee) am Montag, 26. November 1934, 20 Uhr. (Danzig : [wydawca nieznany], 1934)
Ulotka informjuąca o spotkaniu i wykładzie wspólnoty ewangelickiej Der Bruderrat der evgl. Bekenntnisgemeinschaft in der Freien Stadt Danzig.
Keywords: Ewangelicyzm -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne