Exlibris Marlene Neumann / Marlene Neumann. - Neumann, Marlene (1951- ). (2011)
Przedstawia astronoma przy pracy, wzdłuż teleskopu napis: Exlibris Marlene Neumann. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.