Wieczór pieśni, aryj operetkowych i tańca. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie, która odbyła się 27.04.1949 r. w sali Filharmonii Bałtyckiej przy ul. Szopena 16. Na scenie wystąpiła T. Mirska.