Wieczór pieśni, aryj operetkowych i tańca. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie, która odbyła się 27.04.1949 r. w sali Filharmonii Bałtyckiej przy ul. Szopena 16. Na scenie wystąpiła T. Mirska.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła