Miłosierny Samarytanin w refleksji teologicznej Josepha Ratzingera/Benedykta XVI - Lwowski, Andrzej (2018)
Słowa kluczowe: Benedykt XVI, miłosierny Samarytanin.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 127.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Benedykt -- XVI -- (papież ; -- 1927-2022) -- nauczania; Miłosierny Samarytanin (przypowieść) -- teologia