Atlas samochodowy Polski programowanie Tomasz Grochowski. - Grochowski, Tomasz (Wydawnictwo Kartograficzne Geoida, 2005)
Atlas zawiera mapę administracyjną Polski oraz plany 18 miast w skali 1:50 000. Zawiera również funkcje ułatwiające planowanie trasy podróży (wyszukiwanie najkrótszej lub najszybszej trasy). 44 000 miejscowości z możliwością wyszukiwania, wydruk dowolnych fragmentów mapy.