[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie art. 6 i 12 Ustawy ... wszystkie psy ... / Z. Cybulski. - Cybulski, Zygmunt (samorząd) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązku zaszczepienia psów z 30.10.1950 r.