[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie art. 6 i 12 Ustawy ... wszystkie psy ... - Cybulski, Zygmunt (samorząd). (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązku zaszczepienia psów z 30.10.1950 r.
Keywords: Wścieklizna -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wścieklizna; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne