Ex Libris Jerzego Banacha [Tadeusz Cieślewski syn]. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1943)
Otwarte księgi na tle szczytów górskich, na niebie gwiazdy. Na kartach ksiąg napis: Ex Libris, u dołu: Jerzego Banacha.