[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Gdańskiej Rady Powiatowej Rady Narodowej w sprawie akcji sanitarno-porządkowej ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akcji sanitarno-porządkowej w okresie 1.04-31.05.1955 r.