Ex libris Tadeusza Kryszaka / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Akt kobiecy. W ozdobnej ramie (lustrze?) odbicie nagiej kobiety z suknem rozpostartym za nią. Pod rysunkiem, na zaokrąglonej wstędze napis. Rysunek białą kreską na czarnym tle.