[Afisz. Incipit] Dni Morza 22.-VI.-29.VI.1952 r. Obywatele w tegorocznych "Dniach Morza" ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o Dniach Morza wraz z programem obchodów w Gdańsku, Gdyni i Sopocie, 1952 rok.