Zarządzenie / Dr Soroka, K. Zieleń. - Sroka, St ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia z 5.03.1947 r. informujący o obowiązku oczyszczenia i uporządkowania podwórzy, piwnic i strychów.