Plener malarski w Cetniewie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia artystów malarzy w pracowni podczas pleneru w Cetniewie we Władysławowie, 1969 rok.