Teraźniejszość i przyszłość wojsk inżynieryjnych - Polska. Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa (Warszawa : Redakcja Wojskowa, 2009)
Stanowi kompendium wiedzy o sprzęcie wojsk inżynieryjnych oraz o sposobach jego wykorzystania na polu walki.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dodatek do nru 4 (2009) Przeglądu Wojsk Lądowych.
Wymagania systemowe: przeglądarka internetowa.
Keywords: Inżynieria wojskowa -- Polska -- 1990-.