Biblioteka Ex Libris Kisa[rauskas] AMat. - Matiulauskas, Adomas (1914-1977) (1973)
W ramce, po lewj stronie dwa putta, jedno grające na skrzypcach, drugie z łukiem, napis: Biblioteka Ex Libris Kisa. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.