Biblioteka Ex Libris Kisa[rauskas] - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1973)
W ramce, po lewj stronie dwa putta, jedno grające na skrzypcach, drugie z łukiem, napis: Biblioteka Ex Libris Kisa. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.