Gdańsk, Stągwie Mleczne Napieralski. - Napieralski, Walter (1929-1978) (1962)
Przedstawia widok z Długiego Pobrzeża na Motławę, Stągwie Mleczne i okoliczne budynki. Nad brzegiem rzeki i na łódce przedstawieni wędkarze.