Ex Libris A. H. Górskich - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Górski, Henryk (1930-2016).; Górska, A. (kolekcjonerka). (1975)
Głowa żaby w kapeluszu, u dołu napis: Ex Libris A. H. Górskich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data i imię właściciela ekslibrisu na podstawie cytowanej bibliografii.
BNPol online, 21.12.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.