Ex Libris Joseph Monsalvatje : Nulla Dies Sine Linea / G. S. - Balsamo Stella, Guido (1882-1941) ([wydawca nieznany], 1910)
W obramowaniu pająk z tułowiem kobiety, na pajęczynie rozpiętej między kwiatami storczyków, niżej pod kreską napis: Nulla Dies Sine Linea Ex Libris Joseph Monsalvatje. Sygnatura artysty G. S. i data 1910 w obrębie kompozycji, pod ramką ryte nazwisko autora G. B. Stella.