I. Kammermusik-Abend : (Im Abonnement) Fitzner-Quartett. ([s.n.], 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 24 października 1911 r.