[Afisz. Incipit:] Brygada Artystyczna przy Gdyńskich Zakładach Mięsnych Związku Zaw. Prac. Przem. Spożywczego Okręg Gdańsk ... odegra dramat rybacki Hermana Heyermansa p.t. "Nadzieja" w nowym przekładzie Wyszyńskiego Bol. na dramat Kaszubski p.t. Srebrne kolczyki w 2 aktach... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria, scenografia, śpiew: Bolesław Wyszyński, tańce: Urszula Majkowska.