[Ulotka. Incipit] Sensacja sezonu letniego w Sopocie!! We wtorek, dnia 2 lipca 1946 r. ... nastąpi otwarcie Restauracji-Kawiarni-Dancingu ... Tarasy. ([wydawca nieznany], 1946)
Ulotka informująca o otwarciu lokalu i koncercie jazzowym Charles Bovery.