[Ulotka. Incipit] Sensacja sezonu letniego w Sopocie!! We wtorek, dnia 2 lipca 1946 r. ... nastąpi otwarcie Restauracji-Kawiarni-Dancingu ... Tarasy. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Ulotka informująca o otwarciu lokalu i koncercie jazzowym Charles Bovery.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne