[Afisz teatralny. Incipit:] Bogusław Schaeffer Schaefferiada 6 marca 95 w Teatrze Miniatura w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1995)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu. Wykonawcy: Jan Peszek, Mikołaj Grabowski, Andrzej Grabowski, Andrzej Kierc.